باشگاه مشتریان

در باشگاه مشتریان چه خبر است؟ | یک راهنمای کامل

در باشگاه مشتریان چه خبر است؟ | یک راهنمای کامل موضوع مورد بررسی این مقاله از قدس وب می باشد؛ اگر شما هم تمایل دارید بدانید که باشگاه مشتریان چیست و در آن چه اتفاقی می افتد، حتما کمی از وقت خود را اختصاص به خواندن مقاله زیر دهید.

باشگاه مشتریان چیست؟

باشگاه مشتریان فضایی است که خریداران را راغب می سازد که به سایت هایی که قبلا برای خرید روی آورده اند به جهت خرید مجدد آن ها را انتخاب کنند؛ مثلا با ارائه پیشنهادات منحصر به فرد مانند تخفیفات خارق العاده یا حتی عرصه محصولات به طور رایگان آن ها را به خرید ترغیب می کنند.

برای عضویت در این باشگاه مشتریان اطلاعات خود را باید به ثبت برسانند و یک شناسه یا کد دریافت نمایند که در زمان خرید می توانند این کد را همراه داشته باشند و به فروشنده ارائه دهند.

چرا باشگاه مشتریان برای کسب و کارها مهم است؟

در جواب به این سوال باید به شما بگوییم که در واقع باشگاه مشتریان همان فضایی است که مناسب شرکت ها یا صاحبان کسب و کارها می باشد که در رسیدن آن ها به موفقیت نقش بسزایی دارد و داشتن باشگاه مشتریان هم می تواند اعتبار برند را بالا بکشد و هم این که سودآوری بسیار بالایی داشته باشد؛ به دلایل مختلفی که در ادامه مطلب برایتان بیان می کنیم به شما می آموزیم که چرا باشگاه مشتریان برای کسب و کارها حائز اهمیت می باشد.

  • اولین دلیلی که باعث می شود باشگاه مشتریان برای کسب و کارها مهم تلقی شود این است که خریداران برای برندهایی که به آن ها علاقه دارند هزینه بیشتری را صرف می کنند و اگر در این زمینه مشتریان هم وفادار باشند این هزینه ها چند برابر می شود.
  • مشتریانی که به برند شما وفادار هستند درباره تجربه های خوب خرید خود حتما با اطرافیان صحبت می کنند و به تبلیغ می پردازند که این موضوع به نوبه خود در افزایش مشتری نقش بسزایی دارد و در این زمینه مشتریان جدید به مرور زمان به مشتریان وفادار تبدیل می شوند و مجددا پروسه بازاریابی و تبلیغ دهان به دهان صورت می گیرد.

یک باشگاه مشتریان خوب چه ویژگی هایی دارد؟

اگر قصد راه اندازی یک باشگاه مشتریان را دارید، باید بدانید که تنها فراهم کردن این باشگاه چاره کارتان نیست و شما باید سعی کنید که با ارائه خدمات ویژه و پیشنهادات خارق العاده به مخاطبان نظر آن ها را جلب و اعتمادشان را به دست بیاورید.

به عنوان مثال باید ورودی ساده ای را برای باشگاه مشتریان خود در نظر بگیرید؛ چرا که بیشتر افراد تمایل ندارند که هنگام ثبت نام از اطلاعات شخصی خود استفاده کنند، پس به این نکته توجه زیادی داشته باشید؛ چرا که سادگی ورود از ویژگی های یک باشگاه مشتری ممتاز است.

سعی کنید پیشنهاداتی را به مشتریان بدهید که برای آن ها جذاب است و می توانند که به بهترین شکل نظر آن ها را جلب کنند؛ همچنین بکوشید که برای بیشتر محصولات خود تخفیف درنظر بگیرید تا مشتریان ترغیب شوند برای خرید های بعدی هم به سراغ خودتان بیایند.

مزایا و معایب باشگاه مشتریان

در این دنیا هیچ چیزی بدون عیب و ایراد نمی باشد که باشگاه مشتریان هم از این قاعده مستثنی نیست و در کنار مزایای خوبی که دارد از نقاط ضعفی هم برخوردار می باشد که ما در ادامه مطلب مزایا و معایب راه اندازی باشگاه مشتریان را برایتان بیان می کنیم.

  • افزایش نرخ خرید مشتری یکی از مزایای خوب راه اندازی باشگاه مشتریان است که شما اگر برای محصولات خود قیمت پایین تری در نظر بگیرید یا همیشه تخفیف داشته باشید و کیفیت کالاهایتان هم بالا باشد، نرخ خرید بالا می رود و در مدت زمان کوتاهی می توانید که به سود بالا برسید.
  • ذخیره داشتن اطلاعات مشتری از دیگر امتیازات مثبت راه اندازی باشگاه مشتریان است که این اطلاعات این امکان را به شما می دهند تا رفتار مشتری را بسنجید و پی به نیازهای واقعی او ببرید.
  • به وسیله باشگاه مشتریان می توانید با مشتریان خود بهتر ارتباط بگیرید و محصولات جدید را هم زودتر به آن ها معرفی کنید.
  • با راه اندازی یک باشگاه مشتریان می توانید که مشتریانی که زیاد خرید می کنند را با مشتریانی که خریدهای کمتری دارند را از هم جدا کنید و بیشتر تمرکزتان را برای مشتریانی بگذارید که از شما بیشتر خرید می کنند.
  • یکی از معایبی که راه اندازی باشگاه مشتریان به همراه دارد این است که اکثر افرادی که در این فضا عضو می شوند اطلاعات خود را کامل و دقیق وارد نمی کنند به همین منظور نمی توان رفتار مشتریان را تشخیص داد و پی به نیاز آنان برد.
  • امروزه برای راه اندازی باشگاه مشتریان رقابت شدت گرفته است؛ به همین منظور شما باید سعی کنید برای طراحی و ساخت یک باشگاه خوب نهایت دقت و ظرافت را به خرج دهید و یک باشگاه متمایز و جذاب را طراحی نمایید.

مراحل راه اندازی باشگاه مشتریان

اگر تمایل دارید که برای کسب و کار خود یک باشگاه مشتریان بسازید، می توانید از مراحل زیر کمک بگیرید.

  1. افزایش مطالعه درباره رابطه با مشتریان فعلی: قبل از آن که برای وفادار سازی مشتریان برنامه ای بریزید باید به نظر سنجی بپردازید و سطح توقعات مخاطبان را به این نحو اندازه گیری نمایید و بفهمید که علت اصلی علاقه آن ها به برند شما چیست؛ شما با انجام این کار اطمینان حاصل می کنید که آیا ایجاد باشگاه مشتریان با استقبال خوبی روبرو می شود یا نه.
  2. مشخص کردن اهداف: همیشه این هدف ها هستند که مسیر موفقیت را برای شما هموارتر می کنند، پس اهدافتان را از ایجاد باشگاه مشتریان مشخص سازید و با برنامه جلو بروید.
  3. مشخص کردن پاداش ها: این پیشنهادات و پاداش هایی که قرار است به مشتریان بدهید را از قبل مشخص سازید و سعی کنید که پاداش ها و پیشنهاداتی را به کار بگیرید که ارزش زیادی برای مشتری دارند.
  4. تعیین بودجه: شما باید براساس بودجه ای که در نظر دارید باشگاه مشتریان خود را راه اندازی کنید.
  5. سنجش دائم موفقیت: بعد از راه اندازی باشگاه باید به بازخورد مشتریان گوش فرا دهید و گزارش تهیه کنید که کارتان موفقیت آمیز بوده است یا نه.

سخن پایانی

اگر صاحب کسب و کاری می باشید، حتما می دانید که جذب مشتری پروسه ای پیچیده و زمان بر است و شما برای این که بتوانید مشتری های سابق را حفظ کنید و در عین حال به جذب مشتریان جدید بپردازید باید برای خود یک باشگاه مشتریان راه اندازی نمایید.

در مقاله مذکور تا حد امکان کوشیدیم که اطلاعات جامعی را درباره باشگاه مشتریان در اختیارتان قرار دهیم؛ اگر در زمینه راه اندازی باشگاه مشتریان نیاز به مشاوره یا اطلاعات دقیق تر دارید، کارشناسان قدس وب آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستند و برای ارتباط با آن ها کافیست که از پل های ارتباطی موجود در صفحه استفاده کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x