Slug چیست | اسلاگ

Slug چیست؟

Slug چیست؟ در جواب این سوال باید بگوییم که اسلاگ، Url Slug یا نامک قسمتی از آدرس صفحات وب بوده که بعد از نام دامنه قرار می گیرد و وظیفه آن نشان دادن صفحه به موتورهای جست و جو است.

بهینه سازی Slug در سئو سایت مبحثی بسیار با اهمیت است که اگر به آن توجه کافی نشود، برای سئو سایت مشکلات زیادی به وجود می آورد؛ اگر خواهان این هستید با جزئیات بیشتر و به طور کامل بدانید Slug چیست و چه کاربردی دارد، پیشنهاد ما به شما این است که کمی از وقت خود را اختصاص به خواندن مقاله زیر دهید و سطح معلومات خود را بالا ببرید.

میخواهم بیشتر با اسلاگ آشنا بشم

یکی از علت هایی که ما توصیه و اصرار می کنیم که سئو سایت حتما با طراحی آن آغاز شود، طراحی قالب وب سایت می باشد؛ چرا که اگر بهینه سازی وب سایت از همان شروع کار صورت نگیرد، اختلالات و مشکلات زیادی در آینده برای سئو ایجاد می شود.

باید بدانید که مهم ترین قسمت بهینه سازی قالب وب سایت، بهینه سازی آدرس صفحات است که توجه به این موضوع اهمیت زیادی دارد و در صورتی که urlهای وب سایت از همان ابتدای کار به شکل استاندارد و مطلوب نباشند بعدها تغییر آن ها کار سخت و پیچیده ای است و مشکلات زیادی را در پی دارد علی الخصوص اگر که تعداد صفحات هم بالا باشد.

یکی از قسمت های اصلی هر آدرس در سایت URL Slugها هستند که ما در این قسمت قصد داریم به معرفی آن ها و شیوه های اصلاح و بهینه شان بپردازیم.

همان طور که در مقدمه هم به این موضوع اشاره کردیم، URL Slugها همان نامک هستند که قسمتی از آدرس صفحات وب سایت به شمار می آیند و محل قرارگیری آن ها بعد از نام دامنه است و قادر می باشند که صفحه را به موتورهای جست و جو نشان دهند.

به استاندارد رساندن و مطلوب ساختن URL Slugها در سئو سایت اهمیت زیادی دارد و یکی از بخش های مهم بهینه سازی url به شمار می آیند؛ اسلاگ در واقع قسمت هر آدرس بوده که برخلاف آدرس دامنه اصلی سایت به شکل دستی قابل تغییر است.

Slugها قادر به تغییر سرنوشت سئو آدرس های سایت هستند که شما قادر خواهید بود این قسمت را بر اساس اصولی مشخص بهینه سازی کنید تا بتوانید محتواهای صفحه را در بهترین حالت در اختیار خزنده های گوگل قرار دهید؛ اسلاگ ها اصلی ترین قسمت از آدرس صفحه می باشند که ربات های گوگل توانایی خواندن آن ها را دارند و به واسطه آن ها می توانند پی به موضوع کلی صفحه ببرند؛ به همین علت اسلاگ ها به جهت سئو سایت بسیار ضروری می باشند.

مزایای Slug چیست؟

به کارگیری Url Slug همان طور که گفتیم، یکی از اصلی ترین و ضروری ترین قسمت های قالب و ساختار سایت می باشد که مزایای بسیاری دارد و بدون استفاده از آن سایت دچار مشکل و اختلال می شود که مهم ترین مزایای اسلاگ ها به بیان موارد زیر هستند.

  1. تفکیک صفحات: بدون داشتن یک آدرس تفکیک شده و دارای slug برای هر صفحه ممکن است که در رتبه بندی صفحات وب سایت شما در نتایج گوگل اشتباهات فراوانی رخ دهد و بدون به کارگیری اسلاگ ها احتمال دارد صفحاتی با محتوای شبیه بهم با هم رقابت کنند و یک صفحه نادرست در نتایج جست و جوها ارائه گردد.
  2. کمک به سئو سایت: در عناوین قبل گفتیم که Slugها داینامیک و قابل تغییر می باشند که این مشخصه ها به شما این اجازه را می دهند که با جای گذاری کلید واژه ها در آن ها قادر باشید موضوع کلی صفحه را به کاربران و همچنین ربات های خزنده گوگل نشان دهید و در استاندارد سازی url اسلاگ ها شرکت نمایید.

شیوه های بهینه سازی Slug چیست؟

اصلی ترین بخش این مقاله از قدس وب همین قسمت است که با شیوه های بهینه سازی slug آشنا می شوید و برای این کار باید به فاکتورهای زیر توجه داشته باشید.

  1. حذف حروف اضافه: اصلی ترین نکته مربوط به بهینه سازی و مطلوب کردن اسلاگ ها، حذف حروف اضافه است که این مسئله در آدرس های فارسی مهم تر تلقی می شود.

شما اگر تمایل دارید که slug را فارسی وارد کنید، حروف اضافه قادر هستند که آدرس شما را طویل کنند پس باید آن ها را حذف کنید؛ به عنوان مثال در صفحه ای تحت عنوان آموزش طراحی سایت در اصفهان بهتر بوده که از نامک آموزش_ طراحی سایت_ اصفهان استفاده نمایید.

  1. تمرکز بر روی کلمات مهم: نامک شما حتما باید کلید واژه اصلی را داشته باشد و از جای گذاری واژه های فرعی در آن باید خودداری کنید؛ به عنوان مثال اگر عبارات کلیدی یک صفحه شامل طراحی سایت، طراحی سایت ارزان، طراحی سایت حرفه ای و … می باشند، قرار دادن همان طراحی سایت در Slug کافی است.
  2. استفاده از کاملترین حالت URL Slug: یکی از معیارهایی که در سئو سایت اهمیت بسیاری دارد، طولانی نبودن آدرس صفحات می باشد به غیر از این مسئله، به کارگیری کاراکترهای فارسی هستند که آدرس صفحات را طویل تر از آدرس های انگلیسی می کنند و پیشنهاد ما در این زمینه به شما این بوده که تا حد امکان از واژه های انگلیسی با معنی و چکیده را استفاده نمایید.
  3. استفاده نکردن از تاریخ و زمان: اگر شما در اسلاگ صفحه خود از تاریخ و زمان استفاده می کنید، باید بدانید که این کار صحیح نیست؛ چرا که بعدها که مخاطبان آدرس صفحه شما را تماشا می کنند تصور می کنند که صفحه قدیمی است و از رفتن به آن اجتناب می نمایند؛ در واقع به کارگیری این اطلاعات هیچ لزومی ندارد و می تواند موجب شود که محتواهای شما قدیمی به نظر آیند و هیچ کس هم تمایل به دیدن آن ها نداشته باشد.
  4. استفاده از حروف کوچک: اگر در url اسلاگ خود از حروف، فاصله ها و کاراکترهای بزرگ استفاده کنید، احتمالا با خطای ۴۰۴ روبرو می شوید، پس پیشنهاد می دهیم همیشه در slug حروف کوچک را به کار بگیرید.

سخن پایان

حالا که دانستید Slug چیست و شیوه های بهینه سازی آن چگونه است و چه تاثیری در سئو سایت دارد حتما از این نکات گفته شده استفاده کنید تا هم محتواهای خود را به شکل بهتری در اختیار ربات های گوگل بگذارید و هم این که رتبه وب سایت خود را بالا ببرید.

اگر در این زمینه سوالی برایتان پیش آمد یا به اطلاعات بیشتری نیاز داشتید، کارشناسان قدس وب آماده مشاوره و خدمت رسانی به شما عزیزان هستند و برای ارتباط با آن ها کافیست که با شماره های زیر تماس بگیرید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x